Najljepse plaze u Crnoj Gori-Budva

15-Jul-2019

Najljepse plaze u Crnoj Gori-Budva

Becici

Plaza u Becicima je jedna od najposjecenijih i najljepsih u Crnoj Gori. Plaza je prostrana, duga 1,950 metara i nalazi se nadomak Budve. Okruzena je velikim brojem ugostiteljskih objekata. Posjeduje sopstveni mobilijar, ali dio plaze je slobodan za sve posjetioce. Do nje se iz Podgorice stize za 1sat voznje, dok je od Tivta udaljena 40 minuta.

Milocer

Plaza Milocer je jedna od najljepsih na cijelom crnogorskom primorju. Nalazi se pored Svetog Stefana odnosno udaljena je 10 km od Budve. Otvorena je za goste hotela, ali i za ostale posjetioce koji plate ulaznicu. Plaza je duga 280 metara a ubraja se u ekskluzivna mjesta crnogorske obale. Ova plaza je poznata i po jedinstvenom parku koji okruzuje cijelu oblast.

Petrovac

Nalazi se u mjestu Petrovac i udaljena je 18 km na putu od Budve prema Baru. Od Tivta je udaljena 43 kilometra. Dugacka je oko 600 metara i posjeduje svoj mobilijar. Dio plaze je slobodan i otvoren za sve posjetioce. Okruzena je velikim brojem restorana i lokala. Petrovac ima i bogatu ponudu smjestajnih kapaciteta. Nadomak plaze se nalaze dva ostrvca koja su veoma atraktivna za turiste i ronioce.

Sva ova mjesta mozete posjetiti ako iznajmite vozilo u renta car agenciji Respecta car.