Najljepse plaze u Crnoj Gori - Bar

2019-07-13

Crvena plaza


Nalazi se na pola puta od Bara prema Sutomoru.Do nje se sa glavnog puta silazi stazom i ne moze se prici autom. od glavnog puta je udaljena oko 60 metara. Ime je dobila po crvenkastom sljunku koji je prekriva. Posjeduje svoje lezaljke i suncobrane a u zaledju je i lokal koji nudi osvjezenje. Ova plaza je mala i idealna za ljubitelje mirnog odmora.


Plaza utjeha


Plaza utijeha nalazi se na 14 kilometru puta od Bara prema Ulcinju. Duzina ove sljunkovite plaze je oko 800 metara i ima svoj mobilijar.Do plaze se moze doci autom. Pored same plaze se nalazi kompleks restorana i lokala koji imaju dobru ponudu hrane i pica. Pored plaze je i basta sa velikim maslinjacima. Voda je veoma cista a obala ravna, tako da je odlicno mjesto za porodice sa djecom.


Biserna obala


Biserna obala je dobila naziv po cistoj i prozirnoj vodi. duzina plaze je 1900 metara i do nje se moze doci autom. Nalazi se u Canju-na 14 kilometru puta od bara prema Budvi. Dio plaze je zakupljen i ima svoj mobilijar. pored plaze se nalazi veliki broj restorana i manjih lokala koji nude hranu i pice. Autobusi saobracaju na svakih 30 minuta na liniji Bar-Canj.


Auto kojim cete obici plaze mozete iznajmiti u rent a car agenciji Respecta car-Crna Gora.